0
Košarka

FOTO: Twitter/ Real Madris Basket

MADRIĐANI U PROBLEMIMA: ’Kraljeve’ napušta jedan od najboljih igrača! (FOTO)

Objavljeno: 26.05.23 u 12:50

Nije baš sve kako su zamislili.

Košarkaši Real Madrida ove sezone su igrali iznadi svih očekivanja, pošto su osvojili Evroligu na zanimljiv način. Kada su ih svi otpisali protiv Partizana, gde su gubili 2:0 u seriji, na kraju su pokazali da imaju karakter i preokrenuli na 3:2 i prošli na fajnalfor u Kaunas, gde ih je čekala Barselona.

Nakon preokreta protiv Katalonaca, usledilo je finale protiv Olimpijakosa, gde su zahvaljujući Serhiu Ljulju koji je postigao trojku u zadnjim sekundama, postali vladari Evrope. Ali, ne ide uvek kako treba. Kako navodi ‘Mundo Deportivo’, Tavares bi moga da napusti Real jer je nezadovoljan platom u Madridu, iako je tek nedavno potpisao novi ugovor.

FOTO: Twitter/ Real Madrid Basket

Njemu je ugovor isticao na leto ove godine, ali je odlučio da potpiše novi prema kom će zarađivati 3.500.000 evra, što posle odbijanja poreza dođe na 1.800.000. Ali, to nije dovoljno Tavaresu.  On je u Evroligi bio i jedan od najboljih košarkaša Reala, pošto je na 40 utakmica beležio 11.2 poena, 6,9 skokova, 1,5 asistenciju i čak 2,2 bloka po meču.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter