0
Košarka

head coach Igor Kokoskov Kosarka-FIBA Olympic Qualifications 2021 semi final match between Serbia and Puerto Rico Beograd, 03.07.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

KOKOŠKOV IMA NOVI ANGAŽMAN U NBA LIGI: Sarađivaće sa Srbinom!

Objavljeno: 26.05.23 u 16:50

Njemu će to biti 10. tim u najjačoj ligi na svetu, u kom će obavljati ulogu asistenta

Srpski trener, Igor Kokoškov, zvanično je postao asistent Atlante Hoks. Ovu vest je preneo najbolje obavešteni NBA novinar, Adrijan Vojnarovski. On će tamo sarađivati sa sunarodnikom, Bogdanom Bogdanovićem.

Kokoškov će tako ponovo raditi za Kvina Snajdera, sa kojim je ranije sarađivao u Juti Džez u periodu od 3 godine. Rođeni Pančevac je od 2000. u NBA ligi a radio je u: Klipersima, Klivlendu, Juti, Detroitu, Finiksu, Orlandu, Sakramentu, Dalasu i prošle sezone u Bruklinu.

 

 

Što se tiče njegove reprezentativne trenerske karijere, vodio je Gruziju od 2008. do 2015. da bi potom preuzeo Sloveniju sa kojom je napravio veliki podvig, osvojivši Evropsko prvenstvo 2017. nakon što je u velikom finalu bio bolji od Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter