0
Lifestyle

FOTO: Hisense

Gol! Gol! Goool! NIKAD JAČI EURO 2024: Spremite se za Evropsko prvenstvo na vreme! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.23 u 15:00

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. uveliko traju i Srbija je sjajno počela, ali – to nisu najbolje vesti!

EURO 2024 igraće se dogodine u Nemačkoj, a iz 10 kvalifikacionih grupa na Evropskom prvenstvu naći će se po dva najbolje rangirana nacionalna tima iz svake od njih, dok će preostala tri odrediti doigravanje u martu 2024. godine na osnovu rezultata u Ligi nacija 2022/23. Srbija je u svojoj grupi G trenutno prvoplasirana, nakon dve utakmice i ima šest bodova.

Kvalifikacije za EURO 2024 biće još jedan svetlucavi dragulj u kolekciji čuvene Hisense kompanije, koja je do sada skupila impresivnu zbirku generalnih ili globalnih sportskih sponzorstava! Hisense je bio sponzor Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. i Svetskog prvenstva u Kataru 2022. godine, sponzor EURO 2016 i EURO 2020 takmičenja, ali je aktuelni sponzor i Pari Sen Žermena i brojnih drugih klubova i eSport takmičara širom sveta.

Kompaniji Hisense kontinuirana podrška sportu veoma je važna za razvoj brend identiteta širom sveta, ali dodatno – iskustvo stečeno u radu na ovim projektima Hisense ima mogućnost da implementira u svoje proizvode i poboljša tehnologiju televizora, koja omogućava besprekornu sliku sa terena i sportskih prenosa uopšte.

FOTO: Hisense

Novi režim slike i zvuka.

Hisense televizori nude poseban Režim za sport koji ističe kvalitet pokreta i u prvi plan stavlja akciju i mogućnost da ispratite svaki detalj sa terena.

Korišćenjem pomenutog režima ovi televizori prikazuju pojačano osvetljene, koje na nekim Hisense modelima ide do čak 1.300 nita i preciznu, fluidnu sliku, sa brzinom osvežavanja do 120 Hz. Unapređena MEMC tehnologija (predviđanje i kompozicija kretanja) glatko prikazuje i najbrže fudbalske akcije bez propuštanja bilo kojeg kadra. Takođe, Hi-Engine procesor i AI tehnologija prate čak i najsitnije segmente prikaza i uklanjaju šum koristeći dinamički algoritam prilagođen za prenos posebno sportskih sadržaja.

Paneli tj. ekrani Hisense televizora razlikuju se od serije do serije, jer su u ponudi QLED, ULED, OLED i Micro LED modeli, ali im je zajedničko to što dolaze sa Smart platformom VIDAA, koja omogućava korišćenje aplikacija i upravljanje glasom. Dodatno, Game Pro režim je nešto posebno i jedna je od najtraženijih funkcija današnjice, jer “otključava“ napredne gejming performanse i omogućava kvalitetnije i lepše igranje ne samo sportskih simulacija ili pucačina, nego i platformera i avanturističkih naslova.

FOTO: Hisense

Sjajna slika postiže se i zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji, koja na odabranim Hisense uređajima prikazuje preko milijardu boja, uz prisustvo HDR10 i HDR10+ koji pomažu da se poboljša osvetljenje i naprave fini prelazi između najsvetlijih i najtamnijih delova slike.

Zvuk je i te kako važan segment doživljaja sporta, naravno, pa je Hisense posebnu pažnju posvetio ovo segmentu svojih televizora. IMAX Enhanced sertifikat, kojeg dodeljuju IMAX komitet, DTS i vodeći tehnički inženjeri Holivuda, omogućava da televizori sa ovom oznakom prikažu sliku i reprodukuju Dolby Atmos i DTS Virtual-X zvuk u vašem domu – kao u bioskopu! Zahvaljujući Rediteljskom režimu možete da vidite ono što su reditelji zamislili i da čujete ono što su majstori tona kreirali, kako za filmove ili serije, tako i za sportske prenose, koji će ublažiti huk, a istaći one najvažnije nijanse zvuka koji definišu prelomne momente utakmica.

Više od 200.000 zvaničnih potvrda.

Kompanija Hisense uverena je u kvalitet svojih televizora, zbog čega omogućava garanciju od pet godina na odabrane modele, a potvrda zadovoljstva potrošača u Srbiji je već stigla – za Hisense televizore odlučilo se preko 200.000 domaćinstava do sada i to je najbolja preporuka za sve koji u ovom trenutku razmišljaju o kupovini novog televizora.

FOTO: Hisense

Osim što će biti u prilici da prate Kvalifikacije za EURO 2024 na boljem i kvalitetnijem televizoru, Hisense će do kraja maja svim kupcima ponuditi i značajan popust na gotovo sve modele iz svoje ponude. Dovoljno je da posetite Hisense Srbija sajt, pogledate sve televizore i odlučite se za kupovinu onog koji vama najviše odgovara. Kupovinu možete da obavite u prodavnicama tehnike ili Hisense / Gorenje centrima širom zemlje.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter