1
Domaći fudbal

Strahinja Erakovic Crvena Zvezda - Trabzonspor, Europa League, Liga Evrope, 27.10.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

ERAKOVIĆ SE OPROSTIO OD CRVENE ZVEZDE!? Izjava štopera zabrinuće Delije!

Objavljeno: 26.05.23 u 09:06

Možda je ovo kraj.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novi trofej Kupa Srbije, nakon što su u finalu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1, posle preokreta. Solidan meč odigrao je Strahinja Eraković, koji je dao izjavu nakon meča koja može da zabrine Delije.

„Ne znam, videćemo. Prelazni rok tek počinje, rano je da pričam o tome. Imam 22 godine i još 15 godina karijere, sigurno da ću igrati Ligu šampiona, voleo bih da to bude sa Zvezdom, ali ukoliko se ne desi – bože moj“odgovorio je Eraković.

Osvrnuo se i na sezonu ekipe.

„Fantastična sezona je iza nas. Možda smo u nekim momentima igrali slabije, ali kada biste pitali navijače da li više žele trofeje ili da igramo bolje bez trofeja, verujem da bi svi izabrali duplu krunu. Svaki zvezdaš treba da bude presrećan jer smo sinoć uspeli što nije niko nikada u našoj zemlji i osvojili treću duplu krunu u nizu“, dodaje Eraković.

Od ranije se zna da će trener Miloš Milojević napustiti klub.

„Imali smo dobru saradnju, lično i saigrači. Želim mu sreću u nastavku karijere i čestitam na duploj kruni“, rekao je Eraković o svom treneru.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

26
5

1 Komentara

  1. Trpeo je kritike od mnogih nas, ja sam jedan od njih. Ipak je Zvezdi doneo doneo duplu krunu i zaslužuje sve pohvale. Srećno mu bilo u svakom sledećem klubu.

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter