1
Domaći fudbal

Marko Docic (R) celebrates after scoring a goal during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 25, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DOCIĆ NAKON MAJSTORIJE: Ovaj gol je lepši nego onaj protiv Partizana, niko ovo nije uradio još od Piksija! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.23 u 10:08

Zaista je prva majstorija.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su novi trofej Kupa Srbije, nakon što su u finalu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1, posle preokreta. Majstoriju iz kornera izveo je Marko Docić, koji je nakon meča prokomentarisao gol.

„Postoji negde ta uteha, makar kod mene. Pokazao sam da gol protiv Partizana nije slučajnost. Drago mi je da sam večeras postigao gol iz kornera, čini mi se prvi takav na Marakani od Piksijevog, Mislim da je ovaj protiv Zvezde leši nego onaj protiv Partizana“.

Više nije pokušavao isto.

„Borjan se već za sledeći korner povukao i bilo bi suludo. Potom smo iz kornera imali i šansu za 2:0, Tošić je skočio, ali je Dragović sa gol linije izbio loptu. Tada da smo postigli gol, verovatno da bismo se dodatno podigli, a i 2:0 je teško stići“.

Za kraj je reako.

„Imali smo dva dana da uvežbamo taktiku. U dve utakmice protiv Zvezde na Marakani primili smo osam golova. Želeli smo nešto da promenimo i koliko god da je ta formacija teška, sve se to stiže željom. Svesno smo se spustili nisko i nadali se da možemo iz kontre da napravimo dobar rezultat“, završio je Docić.

 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

1
0

1 Komentara

  1. Obicno me ne interesuje nista izvan mog PFC, ali moram da prokomentarisem ovaj gol Docica…
    Ljudi, ovakav gol se u jednoj ozbiljnoj ligi, dakle nacionalnoj ligi od naseg ranga pa i dalje do samog vrha evro fudbala, ne vidja tako cesto, mozda jednom u 30g ,pa mozda i u duzem periodu. Porede ga sa Piksijevim golom…hm, ja sam analizirao oba ova gola, Docicev gol koji je juce dao Cergi, je mnogo lepsi od Piksijevog,ovo je bila izuzetno uspesna „uvrtaljka“ koja je svoj „svrl“ dobila tek negde kad je lopta stigla do prvog metra ispred gola! Najednom, kao teleportovana i teledirigovana je naglo skrenula ka golu, plus naglo padajuci u visini. Nesto stvarno neverovatno i zadivljujuce. Mislim da ce proci mnogo godina , cak i znatno vise od od onog Piksijevog do juce, da ponovo vidimo ovo cudo od fudbalske lepote.
    Ja Docicu najiskrenije cestitam , uradio je ogromno remek delo,rekao bih Pikasovsku minijaturu kakvu mozemo ponuditi Evropi da se samo divi. I hvala ti majstore, sto se mene tice ti si doktorirao fudbalsku vestinu.
    Neka se deca uce …da nauce!!

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter