0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

‘ČETVRTA POZICIJA NIKOGA NE RADUJE, NIJE PRIJATNO!’: Trener Partizana svestan u kakvoj se situaciji nalaze! (VIDEO)

Objavljeno: 26.05.23 u 13:28

Izuzetno loša sezona za Partizan.

Fudbaleri Partizana sezone će završiti kao 4. ekipa Superlige Srbije, što apsolutno niko nije očekivao. Na konferenciji za medije uoči susreta sa Voždovcem, Duljaj je govorio o njihovoj poziciji na tabeli, ali i o narednoj utakmici u okviru Superlige Srbije.

‘Ta četvrta pozicija nikoga ne raduje, nije prijatno. Od raspada Jugoslavije nismo bili na ovom mestu, izuzetno je teško i ne bežim od toga. Podigli smo nivo forme pred kraj prvesntva, nije na meni da kažem da li je igra bolja, to prepuštam ljudima koji gledaju Partizan. Činjenica je da smo i protiv mnogo jačih timova igrali mnogo dobar fudbal.’ – izjava je trenera Partizana, koji je potom govorio o njihovoj narednoj utakmici:

‘Očekujem da izađemo motivisani, dres Partizana je izuzetno težak, bez obzira u kakvoj situaciji. Kultura Partizana nalaže da uvek idemo na pobedu, bez obzira da li smo u lakoj ili teškoj situaciji. Želimo da osvojimo tri boda, a važno je da to uradimo uz lepu i dobru igru.’ – reči su šefa stručnog štaba ‘crno-belih’.

0
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter