0
Evropske lige

GDYNIA 17.06.2017 MECZ GRUPA B MISTRZOSTWA EUROPY U-21 W PILCE NOZNEJ 2017: HISZPANIA - MACEDONIA 2017 UEFA EUROPEAN U21 CHAMPIONSHIP MATCH: SPAIN - MACEDONIA NZ marco asensio , gol goal bramka , radosc celebration , FOT. GRZEGORZ RADTKE / 058sport.pl / NEWSPIX.PL --- Newspix.pl

ASENSIO ODLAZI IZ REALA: Španski mediji prenose da bi mogao da se oproba u Premijer ligi!

Objavljeno: 26.05.23 u 20:53

Retko ko je ovo očekivao.

Pouzdani španski mediji, u toku dana su preneli informaciju da Marko Asensio gotovo izvesno neće nositi dres Reala iz Madrida naredne sezone. Uz njega, klub će napustiti još nekoliko igrača, a zanimljivo je to da će od svih koji odlaze, Asensio biti jedini kome je ponuđen ugovor.

Španski vezista je ipak odlučio da ga odbije, a „Marka“ je javila da se sve to dešava zbog jedne neočekivane ponude.

Naime, Asensio se nalazi na vrhu liste želja Unaja Emerija, trenera Aston Vile, ali taj transfer deluje poprilično nerealno. Aston Vila će naredne godine igrati Ligu konferencija u najboljem slučaju, što verovatno nije nivo takmičenja u kojem bi Asensio želeo da se oproba u ovom momentu.

Pored toga, navodi se da bi Španac mogao biti zanimljiv i Liverpulu, koji radi na rekonstrukciji veznog reda.

Asensio je u prethodnim godinama bio jedan od najvažnijih igrača Reala,a od dolaska 2016. godine, bio je standardan. Pored toga, nosio je dres i reprezentacije Španije, ali deluje da je došlo vreme za rastanak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter