0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@juventusfcen

ALEGRI JE BIVŠI: Juventus želi Hrvata!?

Objavljeno: 26.05.23 u 18:20

Po svemu sudeći, Italijanu su odbrojani dani u Torinu

Kako prenose italijanski mediji, čelnici Juventusa ne nemeravaju da nastave saradnju sa italijanskim stručnjakom, Masilimilijanom Alegrijem. Kao jedan od glavnih kandidata za preuzimanje „Stare dame“ spominje se hrvatski trener i sadašnji šef stručnog štaba Marseja, Igor Tudor.

Hrvat radi sjajn posao u Marseju, sa kojima će završiti na 3. mestu u francuskoj Ligi 1. Veliki plus je i prethodno iskustvo, kada je radio u Juventusu kao pomoćni trener.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Navijači Juvea su nezadovoljni, s obzirom da su po prvi put, u zadnjih 38 godina, ostali bez trofeja u dve vezane sezone a kao glavnog krivca vide upravo Alegrija.

Klub iz Torina je imao turbulentnu sezonu, pošto im je Fudbalski savez Italije u dva navrata oduzimao 15 odnosno 10 bodova zbog finansijskih malverzacija. Trenutno su 7. sa bodom manje od Rome i mesta koje vodi u Ligu Evrope.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter