0
Domaći fudbal

Muhammed Badamosi Crvena Zvezda - Cukaricki, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 18.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ZVEZDA U POHOD NA ODBRANU DUPLE KRUNE, ČUKA ZA ISTORIJU: Evo gde možete pratiti spektakl!

Objavljeno: 25.05.23 u 08:10

Odlična sezona za oba tima.

Udobno se smestite i uživajte, jer nas večeras od 21 čas na stadionu ’Rajko Mitić’ očekuje prava fudbalska predstava u finalu Kupa Srbije, a u glavnim ulogama biće Crvena zvezda i Čukarički. ’Crvenobeli’ igraju neverovatnu sezonu, nemaju poraz, a sada imaju priliku da u Ljutice Bogdana donesu još jedan trofej i odbrane duplu krunu. Da stvar bude još bolja obezdeđena je grupna faza Lige šampiona.

Brđani’ pod dirigentskom palicom Dušana Kerkeza priređuju sjajne partije ove sezone, nalaze se na trećoj poziciji sa 72 boda. Imaju šanse za drugo, ali TSC mora da kiksne u poslednjem kolu protiv neugodne ’stare dame’, a Čuka da savlada kragujevački Radnički 1923. Čini se da Topolčani imaju malo teži zadatak, ali ajde prvo da ispratimo večerašnji spektakl, a to zadovoljstvo će nam prirediti Arena Sport Premium 1 i RTS 1.

 

5
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter