1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

ŠPANCI TVRDE – KALINIĆ BLIZU ZVEZDE: Ivanović otputovao u Barselonu! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.23 u 14:20

Katalonci drastično redukuju budžet!

Košarkaše Crvene zvezde u narednim danima očekuju odlučujuće bitke za trofej u Admiral bet ABA ligi. Crveno-beli su na ekspresan način razbili Budućnost iz Podgorice i čekaju bolje iz duela Partizan – Cedevita Olimpija u velikom finalu.

Na Malom Kalemegdanu misle na budućnost, pa se već uveliko razmišlja o potencijalnim pojačanjima za narednu sezonu. Nedavno su se pojavile informacije da je srpski šampion zainetresovan za Nikolu Kalinić.

Menadžer srpskog asa, kao i sam košarkaš, demantovali su da je Nikola blizu povratka u Beograd.

Samo nekoliko dana kasnije ugledni španski list, Mundo Deportivo, tvrdi da Zvezda uveliko radi na novom angažmanu Kalinića.

Informacija da je šef struke crveno-belih, Duško Ivanović, otputovao u Barselonu dodatno je podgrejala situaciju i pokrenula maštu navijača.

Takođe, sve više se priča o potencijalnom redukovanju budžeta Katalonaca nakon neuspeha na evropskoj sceni, što bi praktično značilo i odlazak velikog broja igrača.

27
4

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter