0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

PUKLA LJUBAV U PARIZU: Jedan od najboljih igrača odlazi za džabe! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.23 u 11:20

Sprema se transfer bomba.

Florentinu Perezu bi mogla da se ostvari velika želja, koju nije mogao da ostvari prošlog leta kada je Kilijan Embape bio na ulaznim vratim stadiona ‘Santiago Bernabeu‘. Kada je stvar već trebalo da bude gotovo jer je francuski reprezentativac je već bio viđen u Madridu 2022. godine, on je neočekivano odlučio da produži ugovor sa Svecima na tri godine (2+1). Uz ogroman novac koji je dobio, odnonso 72 miliona evra po sezoni.

FOTO: Twitter/ Paris Saint Germain

Kako piše španski ‘AS’ Francuz neće aktivirati opcionu godinu ugovra sa Pari Sen Žermenom i da će se isti završiti u leto 2024. godine. To znači da Real treba da sačeka još godinu dana kako bi doveo jednog od najboljoih igrača sveta. I to u najboljim godinama, jer Embape trenutno ima 24. Ove sezone je postigao 40 golova na 41. meču za tim iz Pariza u svim takmičenjima, a uz to je dodao i devet asistencija.

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter