0
Fudbal

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojkovic konferencija za medije at Sports center of Serbia Footbal Federation on December 05, 2022 in Stara Pazova, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PIKSI DOBIO NOVO PRIZNANJE: Selektor srpskih fudbalera dobitnik Majske nagrade!

Objavljeno: 25.05.23 u 19:50

Potpuno je ovo zaslužio

Selektor fudbaler reprezentacije Srbije Dragan Stojković dobitnik je Majske nagrade, koju Sportski savez Srbije tradicionalno dodeljuje svake godine najzaslužnijim sportistima, sportskim savezima, organizacijama, sportskim stručnjacima i novinarima.

Na svečanosti održanoj u Velikoj sali opštine Stari grad, u prisustvu ministra sporta u Vladi Republike Srbije Zorana Gajića, najveće društveno-sportsko priznanje u Srbiji strategu Orlova uručio je predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek.

Želeo bih da se zahvalim Sportskom savezu Srbije, predsedniku Štefaneku i svima koji su mi ukazali čast i dodelili mi ovo prestižno priznanje. Majska nagrada ima veliku tradiciju i osetio sam i prošle godine šta znači biti među laureatima. Svaka nagrada mene i moje igrače obavezuje da budemo još bolji. Trudićemo se i dalje da budemo na visini zadatka i velikih očekivanja fudbalske Srbije. Naredni cilj je da posle 24 godine pauze, izborimo plasman na završni turnir Evropskog prvenstva i daćemo sve od sebe da to i ostvarimoDragan Stojković po dobijanju nagrade.

Prošle godine Majska nagrada pripala je i Fudbalskom savezu Srbije, kao najuspešnijoj sportskoj organizaciji u zemlji.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter