0
Domaći fudbal

OGLASIO SE HEROJ ZVEZDE POSLE NOVE DUPLE KRUNE: „Mi Srbi smo težak , ali pošten narod!“

Objavljeno: 25.05.23 u 23:31

„Ovo sam igrao zbog sebe, porodice, Crvene zvezde i pravih navijača.“

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su treću uzastopnu duplu krunu, nakon što su u finalu Kupa Srbije savladali ekipu Čukaričkog sa 2:1. Crveno-beli su na poluvremenu imali zaostatak od 0:1, ali je u nastavku Aleksandar Pešić iskoristio dve šanse i tako doneo pobedu izabranicima Miloša Milojevića.

Nakon samog meča, heroj Crvene zvezde je govorio za medije, a istakao je da su Srbi težak, ali pošten naboj. Pešić je dodao da to daje kontra naboj, a potom se zahvalio navijačima.

– Dobro, mi Srbi smo težak, ali pošten narod. To daje kontra naboj, ko mene osporava, ja vraćam na drugi način, ovo sam igrao zbog sebe, porodice, Crvene zvezde i pravih navijača. Zahvalio bi se navijačima, a danam se da ćemo ubuduće osvajati duplu krunu – istakao je Pešić i dodao:

– Bitna dva gola, nema šta. Da se ne vraćam u prošlost, bilo je tako i kad se lomila titula, ali to očigledno neki brzo zaborave, međutim, podsetim ih na svoj način. Želim da se spremimo što bolje za sledeću sezonu i da napravimo nove uspehe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter