0
Evroliga

Kevin Punter Partizan - Real Madrid, Euroleague Playoff Beograd, Srbija 4.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic

„NEMA PREGOVORA“: Panterov agent otkrio šta mu je kapiten Partizana rekao pred polufinale ABA lige!

Objavljeno: 25.05.23 u 20:50

Želi prvo da okonča sezonu.

Već neko vreme, pojedini grčki mediji licitiraju pojačanja Panatinaikosa, koji će od naredne sezone krenuti u znatnu reformu sastava. Trener je već dogvooren, a to je Ergin Ataman, dok su se sa Zelenima u vezu dovodili mnogi košarkaši i Partizana i Crvene zvezde, dok je jedan od njih i kapiten crno-belih Kevin Panter.

Prvu konkretnu reakciju na ove navode, imao je Haris Papadopulos, upravo agent koji zastupa Kevina Pantera.

On je u razgovoru za SDNA otkrio da trenutno nema nikakvih pregovora, već da je kapiten Partizana izričito rekao da do kraja ABA lige neće razgovarati oko potencijalnih transfera.

– Kevin mi je rekao da ne želi da ulazi u bilo kakve pregovore dok se sezona ne završi. Nećemo ulaziti u razgovore takve vrste u ovom delu godine. Sve priče oko njegove budućnosti će početi onda kada završi sa obavezama u Partizanu – rekao je Papadopulos.

Podsećamo, mediji su ranije najavljivali kako je Ataman izrazito zainteresovan za Pantera. Kevin je u Evroligi prosečno beležio sjajnih 16,1 poena, 2,1 skoka, 2,5 asistencije i jednu ukradenu lopte, pa se očekuje da će mnogi evropski klubovi biti zainteresovani za njegove usluge.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter