0
Domaći fudbal

during the Serbia Cup Kup Srbije Final match between Crvena Zvezda and Cukaricki at stadium Rajko Mitic (Marakana) on May 25, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

MILOJEVIĆ ŽELI VIŠE OVAKVIH UTAKMICA: Kerkez svestan da se Čukarički pokazao kako treba!

Objavljeno: 25.05.23 u 23:51

Zadovoljni su kvalitetom utakmice.

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su treću uzastopnu duplu krunu, nakon što su u finalu Kupa Srbije savladali ekipu Čukaričkog sa 2:1. Crveno-beli su na poluvremenu imali zaostatak od 0:1, posle fenomenalnog pogotka Docića iz kornera, ali je u nastavku Aleksandar Pešić iskoristio dve šanse i tako doneo pobedu izabranicima Miloša Milojevića.

Po završetku, svoje utiske su izneli i treneri ova dva tima. Milojević je istakao da je osećaj fantastičan i da je njegov tim pokazao da ima karakter.

– Fantastičan je osećaj. Hvala mom stručnom štabu i navijačima na podršci. Voleo bih da ima više ovakvih utakmica. Verujem da bi to podiglo kvalitet lige. Krenulo je nekim tokom koji više odgovara njima. Pokazali smo da imamo karakter. Bez obzira što je prvenstvo rešeno, da imamo kvalitet da se vratimo i rešimo utakmicu – rekao je Milojević.

Sa druge strane, Kerkez je napomenuo da nema šta da zameri svojim fudbalerima i da je svestan da su se pokazali protiv Zvezde.

– Nemam šta da zamerim momcima. Ponosan sam. Bio bi još ponosniji da smo uzeli kup. Posle dugo vremena smo se protiv Zvezde pokazali kako treba. Znamo koliko dugo zvezda nije izgubila utakmicu. Znali smo i kada napadamo i kada se branimo šta hoćemo. Znamo koliko su opasni, žal postoji. Momcima mogu da kažem da ovo što pre zaboravimo. U nedelju imamo utakmicu u prvenstvu, pa zasluženi odmor pre evropske jeseni. Milošu Milojeviću čestitam. Želim mu sreću u novom klubu – istakao je Kerkez.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter