0
Fudbal

FOTO: Twitter/ Fudbalski savez Srbije

LUKOVIĆ NAKON PROLASKA GRUPNE FAZE: ’Nije lako vratiti se posle lošeg starta turnira!’ (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.23 u 08:30

Veliki uspeh ’orlića’.

Mlada reprezentacija Srbije je juče remizirali 1:1 protiv Španije u poslednjem kolu grupne faze Evropskog prvenstva do 17 godina i plasirala se u četvrtfinale, gde će odmeriti snage sa Poljskom. Nije lak put bio za izabranike Aleksandra Lukovića, jer su u prvom susretu poraženi od Slovenije rezultatom 4:2, ali su ’orlići’ dodali gas i savladali Italiju 2:0 i protiv Španaca je bio dovoljan bod.

Nakon susreta selekor Luković je rekao da moraju da ostanu čvrsto na zemlji, da se lepo odmori i što bolje pripreme za narednu utakmicu.

– Protiv Španije smo defanzivno bili veoma korektni, ofanzivno moramo mnogo bolje, naročito protiv ekipa koje svoju igru baziraju na posedu. Ne bih voleo da se upadne u neku euforiju, skloni smo da idemo od sjaja do očaja. Moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, da se pre svega dobro odmorimo i da što bolje pripremimo utakmicu sa Poljskom. Zahvalio bih se svim našim ljudima koji su došli u Budimpeštu da nam pruže podršku, nadam se da će ih biti u još većem broju u četvrtfinalnom meču u subotu. – započeo je.

Istakao je da su odigrali protiv najkvalitetnijih reprezentacija u grupi da su zasluženo prošli među osam najboljih.

– Još sam pod utiskom, nije lako vratiti se posle lošeg starta turnira. Svi su nekako razmišljali o porazu protiv Slovenije, a mi smo se bavili nama i pripremali za poslednje dve utakmice. Odigrali smo protiv najkvalitetnijih reprezentacija u grupi kako treba i zasluženo otišli među osam najboljih ekipa na kontinentu. – zaključio je Luković.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter