0
Košarka

FOTO: Instagram/thereallisaann

LISA EN FASCINIRANA JOKIĆEM I NAGETSIMA: Legendarna glumica za odrasle otkrila šta je velika prednost Denvera uoči finala! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 25.05.23 u 13:50

Najpopularnija navijačica ekipe Majka Melouna!

Već nekoliko godina unazad svetskoj javnosti poznato je da čuvena glumica za odrasle, Lisa En, navija za Denver Nagetse. Kraljica porno industrije podelila je jednom prilikom fotografiju Nikole Jokića i tako oduševila sve pristalice Nagetsa.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Ann (@thereallisaann)

Lisa ne krije oduševljenje zbog uspeha sastava iz Kolorada. U poslednjoj epiziodi podkasta koji je objavila upravo je govorila o Nagetsima. Ona već neko vreme radi kao sportska novinarka i analizira događaje u NBA ligi, NFL-u, čak i u UFC-u.

– Niko do nas nije verovao da će se serija tako brzo završiti. Malo je čudno i bizarno. Kada su Lejekrsi bili na 0:3, pomislila sam šta rade. A sada Nagetsi imaju devet dana za odmor, što će im i te kako pomoći u finalu. To je najviše slobodnog vremena koje su imali još od Ol stara, možda čak i pre sezone – poručila je Lisa. 

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lisa Ann (@thereallisaann)

U nekoliko navrata Lisa je veličala Nikolu Jokića i govorila o njegovim spektakularnim trojkama preko Entonija Dejvisa.

 

1
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter