0
Fudbal

BELGRADE, SERBIA - NOVEMBER 26: head coach Vladan Milojevic of Crvena Zvezda reacts after the UEFA Champions League group B match between Crvena Zvezda and Bayern Muenchen at Rajko Mitic Stadium on November 26, 2019 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

KRAJ ZA MILOJA U APOELU: Srbin rekao zbogom kiparskom velikanu!

Objavljeno: 25.05.23 u 16:33

Hteli su da produže ugovor sa njim, ali on hoće novi izazov

Iako je postojala velika želja kiparskog Apoela da produži saradnju sa srpskim stručnjakom Vladanom Milojevićem do toga neće doći.

Naime, bivši trener Crvene zvezde je odlučio da nakon ove sezone napusti kiparskog velikana i otisne se dalje.

Sa strane APOEL-a izražena je želja da se produži saradnja. Milojević se zahvalio menadžmentu kluba, ali je odlučio da ne nastavi rad u APOEL-u – objasnio je klub iz Nikozije.

Sa Vladanom Milojević će Kipar napustiti i članovi njegovog stručnog štaba. Pojedini sa njim sarađuju još od perioda pre Crvene zvezde, a na klupi Apoela Vladanu Milojeviću je po prvi put pomoćnik bio Nebojša Milošević.

Videćemo koja će biti sledeća stanica za srpskog stručnjaka koji je u svojoj karijeri pored Crvene zvezde vodio Javor, Čukarički, Omoniju i Panionios, a nakon odlaska sa Marakane radio je u Al-Ahliju, AEK-u, Al-Etifaku i Apoelu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter