3
Evroliga

FOTO: STARSPORT

GRCI NAJAVILI TRANSFER BOMBU: Hrvatski reprezentativac velika želja Partizana! (FOTO)

Objavljeno: 25.05.23 u 12:20

Otkupna klauzula kamen spoticanja za crno-bele!

Vicešampion Admiral bet ABA lige, Partizan, veoma je zainteresovan da sledeću sezonu počne jači za usluge Marija Hezonje. Prema tvrdnjama grčkih medija, crno-beli ne odustuju od dovođenja hrvatskog reprezentativca.

Hezonja nikada nije krio ljubav prema klubu iz Humske. Neretko je nekadšnji NBA as sa oduševljenjem i osmehom na licu pričao o vatrenim pristalicama crno-belih.

FOTO: STARSPORT

 

Već u nekoliko navrata bio je povezivan sa dresom beogradskog kluba, ali je prethodnog leta potpisao za Real Madrid sa kojim je postao šampion Evrope pre samo nekoliko dana u Kaunasu.

Prema tvrdnjama ‘Apex sporta’, Partizan u nameri da dovede Marija neće sprečiti ni njegov ugovor sa Madriđanima. Jedina prepreka jeste klauzula koja važi samo za ponude iz NBA lige. Crno-beli šansu za angažman Hrvata vide u dobroj volji Reala da promeni odluku, ali pretpostavlja se da bi obeštećenje tada bilo još veće.

28
17

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter