3
Domaći fudbal

FOTO: FSB

FUDBALSKI SAVEZ BEZ MILOSTI: Dugačak spisak kažnjenih, na njemu je i OFK Beograd!

Objavljeno: 25.05.23 u 13:20

Odluke su donete!

Saopštenje Fudbalskog saveza Beograda prenosimo u celosti:

Na osnovu istražnog postupka koji je sproveden od strane Komisije za integritet FS Beograda, i dokaza koji su dostavljeni disciplinskom sudiji Srpske lige Beograd, donete su sledeće odluke:

– Kažnjava se fudbalski klub Sinđelić iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 18. kola Srpske lige “Beograd” odigrane dana 18.03.2023. između OFK Beograda i FK Sinđelića.

– Kažnjava se FK BASK TEK iz Beograda oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 28. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 19.05.2023. između FK BASK TEK i FK Zemun.

– Kažnjava se FK Jedinstvo iz Surčina oduzimanjem 4 boda u tekućoj sezoni zbog učinjenog prekršaja iz člana 80 Disciplinskog pravilnika FS Srbije na utakmici 24. kola Srpske lige “Beograd” odigranoj dana 26.04.2023. između FK Jedinstvo i FK Zemun.

– Kažnjava se fudbalski klub OFK Beograd novčanom kaznom u iznosu od 50.000 dinara zbog učinjenog prekršaja iz člana 85 (vređanje i klevetanje) i člana 87 (davanje izjava u sredstvima javnog informisanja o suđenju) Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

– Kažnjava se Nenad Paunović, fudbalski radnik FK BASK TEK iz Beograda zabranom obavljanja funkcije u fudbalu u trajanju od 1 godine zbog učinjenog prekršaja iz člana 72 Disciplinskog pravilnika FS Srbije.

1
13

3 Komentara

    • Sta kolubara sto ne zna za pobedu nad klubovima koje je i sama pobedila. U plej of ne znaju za pobedu sta to ti nije sumnjivo a sumnjivo ti je da zvezda koja od partizana ne zna za poraz u predhodnih 10 derbija. Za klasu smo ispred vas i to ti smeta ali bice ti lakse ako prihatis da imamo i z aklasu bolje igrace

      0
      0
      Odgovori
  1. Smesni ste…U svim ligama u svakom kolu po 3.4 utakmice namestste..Jad i beda..Dotakli smo dno ..A Kolubara mora da strada zbog visih intresa i mafijasa koji mora da ostanu u ligi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter