0
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs during the Mozzart Super Liga 169 Derby Derbi match between Crvena Zvezda and FK Partizan at stadium Rajko Mitic (Marakana) on March 03, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DELIJE PORUČILE: ‘Iza nas su sati, dani, meseci i godine…!’

Objavljeno: 25.05.23 u 10:00

Zvezda piše istoriju.

Fudbaleri Crvene zvezde će večeras od 21 čas na stadionu ‘Rajko Miitć’ odigrati finalni Kupa Srbije protiv Čukaričkog, a u slučaju da ‘crvenobeli’ slave, ovo će im biti neverovatna treća uzastopna dupla kruna, što je veliki podvig. Sigurno je da će na najvećem stadionu u Srbiji biti paklena atmosfera.

Delije su u uoči ove utakmice, ali i proslave titule, oglasile.

Iza nas su sati, dani, meseci i godine posvećene podršci Crvenoj zvezdi. Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave – dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini. Proslava titule je trenutak da pokažemo ko smo i za šta živimo! Za isti cilj, sa istom emocijom i strašću kao decenijama unazad. – započeli su,

Dodali su da je to dan kada svaki zvezdaš dolazli obavezno na stadion.

– To je dan kada svaki zvezdaš obavezno dolazi na stadion, dan kada se na stadionu brišu sve granice između tribina, između generacija navijača, dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, granice u kreativnosti, domišljatosti, originalnosti, ludosti… Imamo privilegiju da navijamo za najtrofejniji klub na ovim prostorima, klub koji je za 78 godina postojanja osvojio 34 titule šampiona. Bilo je i godina kad je osvajanje titule bila misaona imenica. Zvezda je najduže bila bez titula 6 godina (2007-2014.), a potom 4 godine (1946-1951. i 1995-2000.). – nastavili su Zvezdaši.

Na kraju poručili da nikada nisu odustajali, ostali dosledni, uporn i verni njihovoj ideji.

-Nikada nismo odustajali! Dosledni, uporni i verni našoj ideji, danas obaramo rekode i prvi put u istoriji osvajamo šestu titulu u nizu. Narednih dana podsetićemo se kako smo slavili titule u nekim ranijim godinama i koliko je proslava titule deo našeg identiteta i važan dan u životu svakog navijača Zvezde. – istakle su Delije.

 

11
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter