0
Fudbal

FOTO: Twitter/PAOK FC

AEK DO DUPLE KRUNE: Kup pripao Atinjanima!

Objavljeno: 25.05.23 u 08:52

Utakmica visokog rizika opravdala očekivanja.

Fubaleri Aeka i Paoka su juče od 19 časova i 30 minuta u Volosu odigrali susret finala Kupa Grčke, a tim iz Atine je slavio rezultatom 2:0 i tako obezbedili duplu krunu i to sa igračem manje. Formlani domaćini su poveli u 26. minutu golom Harolda Mukundija. Do kraja poluvremena Sastre je pogodio stativu za PAOK, potom su u nastavku susreta dobre prilike propustili Daglas i Vijerinja, i kako to obično bude u fudbalu kazna je stigla. Kontra napad, loptu šalje Zuber ka Fernandesu koji daje gol za konačnih 2:0.

Zbog velikog rizika od mogućih incidenata utakmica je odigrana na stadionu ‘Pantesaliko’ u Volosu bez prisustva publike. Mijat Gaćinović može da se pohvali sjajnom sezonom, a večeras je na terenu proveo 85 minuta. AEK je Kup Grčke osvojio po šesnaesti put, prvi od 2016. godine. Takođe, ovo im je prva dupla kruna nakon 1978. i ukupno treća u klupskoj istoriji. Živkovićev PAOK je ostao bez trofeja i drugu sezonu u nizu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Mijat Gacinovic (@mijat10)

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter