7
Domaći fudbal

delije navijaci fans supporters zastave baklje flairs Crvena Zvezda v AS Monaco during the UEFA Europa League group H match Season 2022/2023 match at stadium Rajko Mitic on September 08, 2022 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA SAZNALA CENU ZA NAJVEĆU ŽELJU: Napadač će dosta koštati crveno-bele!

Objavljeno: 24.05.23 u 10:38

Naravno, moguće je da se ona spusti.

Navijači Crvene zvezde već duži niz godina nisu zadovoljni centralnim napadačima, iako Aleksandar Pešić ove godine radi sve ono zbog čega je doveden, pa se tako traži alternativa sa stranim pasošem.

Prva opcija, kako piše MozzartSport, jeste Emanuel Late Lat, fudbaler Atalante, koji je ove godine na pozajmici u Sent Galenu. Za usluge centarfora bi crveno-beli morali da plate Boginji oko 1.800.000 evra, ali s obzirom da su pregovori tek u početnoj fazi, nije isključeno da cena padne ukoliko tim iz Bergama ne računa na njega.

Lat je u švajcarskom najjačem rangu postigao 11 golova, uključujući i 2 u nedavnom demoliranju Bazela, polufinaliste Lige Konferencija, od strane zelenih, rezultatom 6:1.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

7
11

7 Komentara

  1. Do sada su krili da su CZ SNS, a odsad bi mogli da kritikuju SNS, po sistemu „… ma neeee, mi smo narodni klub, a SNS je grobarski…“ Cigani su to..

    2
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter