0
AdmiralBet ABA Liga

Crvena Zvezda's Filip Petrusev during regular season, round 33 Euroleague basketbal match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia, on April 6, 2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PETRUŠEV ZNA RECEPT ZA FINALE: ‘Naše je samo da izađemo motivisani i spremni za čvrstu i jaku utakmicu!’

Objavljeno: 24.05.23 u 08:14

Zvezdin igrač pun samopuzdanja.

Košarkaši Crvene zvezde sinoć od 20 časova gostovali ekipi Budućnosti u Morači u drugoj utakmici polufinala AdmiralBet ABA lige. Izabranici Duška Ivanovića deklasirali su Podgoričane ubedljivim rezultatom 97:56 i plasirali se u finale ovog takmičenja. Nakon ovo susreta Filip Petrušev je za Meridian sport rekao da su bilu svi agresivni i motivisani.

– Mislim da smo svi bili, osim tog starta, bili agresivni, motivisani i koncentrisani. Kada igramo tako, ostalo dolazi samo od sebe, to je razilika ubedljiva. – započeo je.

Dodao je da su tu gde treba da budu, u finalu.

– Tu smo, gde smo, gde treba da budemo, u finalu. Mislim da imamo ono što je potrebno za titulu, mislim da znamo šta treba da uradimo i naše je samo da izađemo motivisani i spremni za čvrstu i jaku utakmicu u finalu i to je to. – nastavio je.

Na kraju, Petrušev je kratko odgovorio na pitanje, da li ima želju za protivnika u finalu.

– Pa naravno. – istakao je on.

 

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter