0
Košarka

Bogdan Bogdanovic Partizan - SC Derby ABA Liga, polu finale plej of Beograd, Srbija 15.5.2023 photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

PARTIZAN I ZVEZDA SU MOGLI VIŠE U EVROLIGI: Bogdanović srećan zbog crno-belih, razrešio je i sve dileme oko reprezentacije!

Objavljeno: 24.05.23 u 21:14

„Baš sam srećan zbog Partizana.“

Srpsi košarkaš Bogdan Bogdanović, nakon naporne NBA sezone, stigao je u Srbiju, gde je prisustvovao i pojedinim utakmicama Partizana. Upravo nekadašnji član crno-belih je u intervjuu za Sportal sumirao sezone Partizana i Crvene zvezde u Evroligi, rekavši da su i jedni i drugi mogli više od onoga što su ostvarili.

– Sa ove tačke gledišta i kraja sezone, mislim da su obe ekipe mogle dosta bolje da se plasiraju u Evroligi. Bilo je nekih kiks utakmica, dešavalo se i jednima i drugima, ali mnogo više Zvezdi. Partizan je mogao mnogo bolje u plej-ofu, odnosno da se domogne Fajnal fora. Sa druge strane, mislim da su crveno-beli takođe mogli do plej-ofa – počeo je Bogdanović i dodao:

– Izuzetno mi je drago i baš sam srećan zbog Partizana. Jednostavno, zbog načina na koji su napravili tu celu priču, crno-beli su oduvek bili poznati po tome da prave igrače i da dolaze igrači koji bolje igraju u toj nekoj atmosferi koja se pravi i gradi godinama. To je teško napraviti, ali je izuzetno lepo videti to – Partizan je poseban klub.

Što se tiče nastupa za reprezentaciju, tu nema dileme, Bogdanović će nositi dres nacionalnog tima.

– Uvek krenemo sa tim da ja stvarno volim da igram košarku. Mogu nedelju dana bez nje, dve, tri, ali volim da se vratim u salu, šutiram, jednostavno volim taj momenat. Nekako, kada se igra za reprezentaciju sve je još lepše, satisfakcija je potpuno drugačija i lep je taj osećaj kada se igra za Srbiju, tako da tu sam.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter