0
Domaći fudbal

Mitar Mrkela Uros Spajic, FK Crvena Zvezda promocija, 23.12.2022. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

MRKELA ZADOVOLJAN RANOM TITULOM: ’Želimo da zvezdaši uživaju!’

Objavljeno: 24.05.23 u 10:30

Odlično raspoloženje u Zvezdi.

Fudbaleri Crvene zvezde su u Ljutice Bogdana doneli novu 34. titulu prvaka države još u prvom susretu plejof Mozzart Bet Superlige Srbije. Do kraja sezone za ’crvenobele’ ostale su još dva susreta, finale Kupa Srbije protiv Čukaričkog sutra od 21 čas i poslednje kolo u subotu protiv Novog Pazara na stadionu Rajko Mitić.

Ako pobede tim Dušana Kerkeza, koji ove sezone nije za šalu, odbraniće duplu krunu, pa će u nedelju biti duplo slavlje. Sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela je klupski sajt sumirao  sezonu i rekao da je titula osvojena u aprila najranija u Evropi.

Nema sumnje da je ovo jedna od najvažnijih titula u istoriji Crvene zvezde i ponosan sam što smo je osvojili. Već u aprilu smo usepli da postanemo prvaci Srbije i plasiramo se u Ligu šampiona, prvi u Evropi, što dovoljno govori o tome koliko smo bili uspešni. Naravno, ne zaustavljamo se ovde, jer želimo da osvojimo i Kup Srbije, te da se odlikujemo trećom duplom krunom u nizu, a ujedno radimo i na sklapanju tima koji će nas predstavljati u Ligi šampiona. – započeo je.

Nastavio je i dodao da su već realizovali dva velika posla.

Već smo realizovali dva velika posla, s obzirom da smo bez obeštećenja potpisali Olanjinku i Stamenića, a nema sumnje da ćemo nastaviti u tom maniru. Sve sa ciljem dodatnog ubrzavanja i podmlađivanja Zvezde. Želimo da zvezdaši uživaju u modernom fudbalu, to je naš cilj. – poručio je Mrkela.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter