0
Niže lige

FOTO: FK Timok 1919

MINI ALIJANC ARENA ĆE GLEDATI ZONSKU LIGU: Timok dobio fenomenalan stadion, pa ispao u četvrti rang takmičenja!

Objavljeno: 24.05.23 u 13:33

Ovakav stadion svakako im nije potreban

Kao što već znamo Vlada Republike Srbije je u prethodnih par godina širom Srbije gradila fudbalske stadione, a jedan od njih je nikao u Zaječaru.

Ipak, ekipa Timoka je ispala u četvrti rang takmičenja odnosno Zonu Istok, kako se zvanično zove ova liga.

Porazom od Topličanina, minulog vikenda ugašena je i poslednja nada FK Timok iz Zaječara da će i naredne sezone igrati utakmice Srpske lige Istok, i to na novom stadionu.

Sličan scenario kao i u Loznici dešava se, dakle, i u Zaječaru, gotovo identičan. Oni će od naredne sezone igrati u Srpskoj ligi pošto su eliminisani iz Prve lige Srbije – i sve to u godini kada je grad dobio novi, moderan stadion od države.

Stadion u Zaječaru još uvek nije završen, sam finiš radova je u toku, ali baš kao i sa Loznicom biće to objekat na kom se neće igrati ni superligaški, ali ni drugoligaški fudbal.

Rivali Timoka naredne sezone koji će igrati na ovoj mini Alijanc Areni biće OFK Knjaz, Hajduk Veljko, Rtanj, OFK Zlot, Rajko Mitić, Lužnica, Jedinstvo, Tanasko Rajić, Bor i drugi.

O stanju u FK Timok dovoljno govori i podatak da je ove godine promenio tri trenera i to da je sezonu počeo sa mladim igračima, pošto su seniori, koji su ispali iz Prve lige Srbije, odmah napustili klub.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter