0
Košarka

FOTO: Screenshot

MELO SE OPROSTIO BEZ PRSTENA: „Ja sam pobedio još 2003, ne žalim ni malo!“

Objavljeno: 24.05.23 u 11:47

Evo šta je rekao povodom ostanka bez prstena.

Jedan od najboljih košarkaša u 21. veku Karmelo Entoni objavio je nedavno da će završiti karijeru posle 19 sezona odigranih u NBA ligi. Ipak, ostaje upadljivo da pored svih kvaliteta, Melo nije uzeo prsten, dok Darko Miličić koji je viđen kao užasan pik jer je biran ispred Amerikanca, karijeru završio sa jednim. Evo šta nekadašnji košarkaš Denvera kaže o tome.

„Pomiri sam se sa tim. Ideja da si gubitnik ako ne osvojiš prvenstvo više mi ne smeta. Smatram sebe pobednikom. Pobedio sam još 2003. kada sam se rukovao sa Dejvidom Šternom na draftu,“ poručio je Entoni, koji je deset puta učestvovao na Ol-star meču i sa reprezentacijom Sjedinjenih Država ima tri zlatne olimpijske medalje.

„Izašao sam iz Red Huka. Pobedio sam u životu. ‘Prsten’ je jedino što nisam dobio. Bilo bi to veliko dostignuće, ali ne žalim jer sam učinio sve što sam mogao.“

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter