0
Košarka

FOTO: Twitter/Screenshot

JOKIĆ GA IZBACIO IZ PLEJ-OFA, SAD DOŠAO DA GLEDA OBRADOVIĆA: Kevin Durent stigao u Evropu i to pravo na utakmicu! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.23 u 22:27

Prošle godine je gledao i Evroligu.

Jedan od najboljih skorera u istoriji košarke Kevin Durent, prisustvovao je pobedi Monaka nad Strazburom u okviru plej-ofa francuske lige. Durent, koji je nedavno poražen u plej-ofu NBA lige od Nikole Jokića i Denvera, došao je da pogleda meč svog prijatelja Majka Džejmsa, koji je jedan od najboljih igrača ekipe Saše Obradovića.

Nakon osvajanja trećeg mesta u Evroligi, Monako se vratio obavezama u francuskom prvenstvu, a tokom F4, Džejms je isticao kako Durent zasigurno neće doći u Kaunas.

Podsečamo, Durent je protekle sezone gledao spektakularnu seriju između Monaka i Olimpijakosa, a bio je prisutan na majstorici u Atini.

Ove godine u NBA ligi, Kevin Durent je prosečno beležio 29.1 poen, 6.7 skokova i 5 asistencija, a zbog povrede, odigrao je svega 47 mečeva u prvom delu sezone i 11 u plej-ofu, od čega ukupno 19 za Finiks, dok je prvi deo sezone proveo u Bruklinu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter