0
Evroliga

Luca Vildoza during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Olympiacos Piraeus Basket at Aleksandar Nikolic Hall on April 06, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

GRČKI NOVINAR UBEĐEN: „Vildosu smatrajte igračem Panatinaikosa, imaju najveći budžet u zadnjih 10 godina“!

Objavljeno: 24.05.23 u 16:20

To je gotova priča, smatra Grk

Košarkaši Panatinaikosa imali su jednu od najgorih sezona u Evroligi, kada pogledamo proteklu deceniju. Navijači su nezadovoljni, što pokazuju i tribine OAKA Arene, koje su gotovo prazne, kako na domaćim tako i na evropskim utakmicama.

Čelnici kluba su sada pod pritiskom, jer moraju da poprave utisak naredne sezone. Uveliko su počeli već dovođenjem jednog od najiskusnijih stručnjaka na mesto trenera, Ergina Atamana.

Kroz medije se zadnjih nedelja provlače razna imena, za koje su „zeleni“ navodno zainteresovani a jedno među njima je i bek Crvene zvezde, Luka Vildosa. Sjajne partije Argentinca u većem delu evroligaške sezone nisu prošle neopaženo, pa i ne čudi zainteresovanost drugih timova.

VESTI O ZVEZDI:

Iako je Luka istakao da još ništa nije dogovoreno, grčki novinar, Aleksandros Trigas, navodi da je to već gotova stvar i da navijači Panatinaikosa mogu da ga računaju „svojim“.

Vildosa slobodno može da se smatra igračem Panatinaikosa. To je priča koja je došla dotle da bi toliko stvari morale da krenu naopako da bi se njegov dolazak u Panatinaikos izjalovio – kaže Trigas.

On je dodao i da će klub imati dosta veći budžet, najveći u prethodnih 10-ak godina, kako bi lakše privukao igrače.

 

Luca Vildoza reacts during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz at Aleksandar Nikolic Hall on March 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Novčanik Panatinaikosa je pun posle tri godine i rekao bih da je budžet kluba za narednu sezonu najveći u poslednjih deset godina. Zbog loših rezultata u psoeldnje tri godine, sada je priča drugačija – klub će plaćati više za igrače koje dovodi kako bi ih lakše ubedio da prihvate ponudu.

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter