0
Fudbal

FOTO: Arena sport/Screenshot

FIORENTINA VODILA, ALI POKLEKLA: Inter osvojio Kup Italije, Jović u suzama po završetku utakmice! (VIDEO)

Objavljeno: 24.05.23 u 23:50

Nije mu bilo lako.

Fudbaleri Fiorentine poraženi su u finalu Kupa Italije od ekipa Intera rezultatom 2:1. Ovaj susret igrao se na neutralnom terenu, na stadionu Olimpiko u Rimu, a poraz u borbi za trofej, izuzetno je teško pao srpskom reprezentativcu Luki Joviću, koji je nakon meča bio u suzama.

Sva tri pogotka viđena su u prvom delu igre, a prvo je povela Fiorentina, izuzetno rano. Gonzales je u trećem minutu zatresao mrežu Intera, dok je izjednačenje stiglo u 29. minutu.

Tada je na asistenciju Brozovića, Martinez pogodio mrežu Fiorentine, a isti igrač, samo 8 minuta kasnije, praktično donosi pobedu Interu.

Srpski fudbaler Luka Jović, u igru je ušao u 70. minutu i do kraja susreta, imao je nekoliko sjajnih prilika, koje ipak nije uspeo da iskoristi. Sve to uticalo je da ovaj poraz proživi izuzetno emotivno, čemu svedoče i snimci posle utakmice.

Što se tiče ostalih srpskih fudbalera Nikola Milenković je odigrao čitavu utakmicu, dok je Terzić u igru ušao u 82. minutu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter