1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ČUKARIČKI ŽESTOKO OSLABLJEN PRED FINALE KUPA: Igrači Crvene zvezde neće nastupati protiv matičnog kluba!

Objavljeno: 24.05.23 u 13:11

Sve je unapred dogovoreno

Fudbaleri Crvene zvezde i Čukaričkog će u četvrtak od 21 čas na stadionu Rajko Mitić igrati finale Kupa Srbije.

Uoči ove utakmice jasno je da će ekipa sa Banovog brda imati prilično otežan zadatak zbog hendikepa koji je unapred znala da je moguć.

Naime, pozajmljeni igrači Crvene zvezde Vladimir Lučić, Radovan Pankov i Zoran Popović neće igrati za Čukarički na tom meču.

Ovo je nešto što je unapred bilo poznato i nikako nije iznenađujuće s obzirom da pomenutog trojca nije bilo ni u okršajima dva kluba u Mozzart Bet ligi Srbije.

Svoj komentar na ovu temu dao je i šef struke crveno-belih, Miloš Milojević.

Postoji regulativa Fudbalskog saveza Srbije. U svakoj zemlji gde sam radio bilo je isto pravilo. Nekada tu kvačicu oko učešća vaših igrača aktivirate, a nekada ne aktivirate. To nije na meni. Ja sam neko ko voli da pobedi na terenu. Za nas je dobro što ne igraju Lučić, Pankov i Popović. Ali to je pitanje za veće instance od mene – rekao je Milojević.

2
15

1 Komentara

  1. Čukarički džentlmenski pristaje da igra ne terenu protivnika, a Zvezda uzvraća isto sekundarno, zabranom pozajmljenim igračima da igraju.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter