1
Domaći fudbal

Head coach Milos Milojevic during the Mozzart Super Liga match between Crvena Zvezda and Radnicki 1923 at stadium Rajko Mitic (Marakana) on April 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ZVEZDA PLAĆA MILOJEVIĆA I SLEDEĆE SEZONE: Strateg „crveno-belih“ dobija 40 % od obećanog ugovora!

Objavljeno: 23.05.23 u 18:10

Milojević je došao do dogovora sa čelnicima kluba iz „Ljutice Bogdana“

Kako javlja „Mozzart sport„, Crvena zvezda će morati da plaća Miloša Milojevića i naredne sezone. U pitanju je dogovor koji su postigle obe strane a prema kojem će strateg „crveno-belih“ dobiti 40% od obećanog ugovora, odnosno 150 hiljada evra.

Crvena zvezda je obavestila javnost da neće nastaviti saradnju sa srpskim trenerom a njegovo mesto zauzeće doskorašnji trener Makabija Haife, Barak Bahar.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Prema pojedinim informacijama, Milojević neće morati da brine oko novog angažmana, pošto su za njegove usluge zainteresovani AIK iz Stokholma i Grashoper iz Švajcarske.

Crvena zvezda je već obezbedila titulu prvaka države i to bez poraza a u četvrtak će imati priliku da dođe i do duple krune, pošto se u finalu Kupa Srbije sastaju sa Čukaričkim. Taj meč je na programu od 21 čas.

2
0

1 Komentara

  1. Zašto mu ne obezbede penzioni fond !? Kako neko toliko dužan i dalje može na sve strane da se razbacuje sa novcem ovog naroda ???

    1
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter