2
Domaći fudbal

FOTO: Youtube/Screenshot

ŽESTOKI NAPADI MLADOSTI GAT NA SUPERLIGU: „Namešteno je, režimski klubovi ostaju, a mi koji plaćamo…“ (VIDEO)

Objavljeno: 23.05.23 u 19:36

„Žao mi je gazde koji daje svaki dinar na vreme.“

Nakon što su remizirali sa ekipom Napretka iz Kruševca, bilo je jasno da ekipa novosadske Mladosti GAT ispada iz Mozzart Bet Superlige Srbije. Po završetku tog susreta, oštro obraćanje imao je prvo trener tog tima Nenad Lalatović, dok je potom na konferenciju izašao njegov pomoćnik Vidak Bratić.

On je nastavio u istom ritmu kao Lalatović, skrenuvši pažnju na, prema njegovim rečima, loše suđenje za Novosađane.

– Za nas teška utakmica, veliki pritisak, videlo se na terenu, pokušali smo odmah da napadnemo, da damo brzi gol. Teško je kad se boriš za opstanak, kad je voda iznad glave, teško možeš da se izvučeš. Utakmica protiv Spartaka je presudila, kad su izvukli, 1:1 kad je nerešeno, suđenje je bilo… Da li je bio penal, da li nije. Suđenje u Surdulici gde nismo imali nijedan faul, svaki duel nismo smeli da napravimo faul. Igrače ne krivim, igrače mogu da hvalim, nisu izgubili nijednu utakmicu. Taj gol je falio, to je pritisak, to je teret kad se boriš za opstanak.

Potom je rekao da ga iznenađuju rezultati u plej-autu, gde ekipe kojima trebaju bodovi za opstanak dobijaju.

– Iznenađuju me rezultati u plejautu, svi dobijaju koji se bore za opstanak, ništa mi nije jasno. Izgleda da je nešto namešteno, jednostavno, još se ne zna ko će ispasti, sutra će se napraviti ta tabelica, dogovoriće se ovi režimski klubovi. Oni će ostati, ovi privatni ne moraju. Ovi ljudi koji daju svoje pare, koji plaćaju poreze redovno, gde deca treniraju, a ne plaćaju. Čak 400 dece trenira, čovek treba da ode iz fudbala, iz sporta. Zašto bi on radio ovde, kad se sve zna, ko će ostati ko neće, žao mi je kluba GAT-a. Žao mi je gazde koji daje svaki dinar na vreme, ekipi Napretka želim puno sreće, oni su igurali pošteno, ono što su imali za cilj, to su ostvarili.

0
4

2 Komentara

  1. ON , ODNOSNO TAJ VIDAK BRATIĆ PRIČA O NAMEŠTANJU U LIGI, A ZABORAVIO DA SE KOLUBARA SA NJEGOVOM EKIPOM SKLANJALA SAMO DA TAJ GAT DA GOL, JEL TAKO LJUDI, ON PRIČA O POŠTENJU I NJEGOV ŠEF, SRAMOTA

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter