0
Košarka

URNEBESNA IZJAVA MILIČIĆA: „Sramota je da me poredite sa Jokićem, od mene je veću ulogu imao i ekonom koji je nosio peškire“!

Objavljeno: 23.05.23 u 18:50

Nekadašnji drugi pik NBA drafta oduševljen je Jokićem

Darko Miličić, bivši srpski reprezentativac, dao je izjavu za „Telegraf„, gde je prokomentarisao sjajan plej-of Denver Nagetsa i Nikole Jokića. Darko, koji je 2004. osvojio šampionski prsten sa Detroitom, istakao je da je ovo godina, kada će Jokić uzeti NBA titulu.

Od svih naših igrača Jokić je najviše zaslužio da osvoji titulu u NBA ligi. Ako dragi Bog bude dozvolio i ako svi budu zdravi, on će to i učiniti. Nikola je svojim talentom i radom to zaslužio. Bog mu je ove godine otvorio vrata ka tituli, red je da bude šampion. Svojim odnosom prema igri i saigračima pokazao je šta je i ko je. To je čovek koji ne igra za statistiku, njega, verujem, to i ne zanima. Čini saigrače srećnima i boljima, a opet beleži takve brojke – objasnio je Miličić

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Iako je i on sam uzeo prsten, Miličić smatra da je smešno porediti njega i Jokića, rekavši da je to uvreda za Somborca.

Sramota je da se poredim ja sa Jokićem i to je sramota za njega kao takvog igrača. Kad je reč o prstenu, od mene je veću ulogu imao i onaj ekonom što je nosio peškire. Nikola i ja se poznajemo, da kažem, površno. Ali to je čovek koji sa sobom nosi šampionski gen i uzeće titulu pre ili kasnije, gde god igrao.

 

FOTO: Twitter/ Denver Nuggets

 

Nagetsi su prošli u veliko finale, nakon ubedljivih 4-0 protiv Los Anđeles Lejkersa. Njihov protivnik će biti bolji iz duela Majami-Boston, gde tim sa Floride trenutno vodi 3-0.

55
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter