0
Fudbal

Fudbal Super League Season 2020-2021 Vojvodina v Partizan head coach Savo Milosevic Novi Sad, 30.08.2020. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SAVO MILOŠEVIĆ SE SELI U KOMŠILUK: Odmeriće snage sa Partizanovom legendom!

Objavljeno: 23.05.23 u 10:55

Novi izazov.

Postoji pravilo da dobri fudbaleri nekad ne budu i dobri treneri. Jedan u nizu je i Savo Milošević, koji je imao blistavu karijeru kao igrač. Nakon Partizana, nosio je dresove Aston Vile, Parme, Osasune, a nacionalni tim zabeležio je 102 nastupa i postigao 37 pogodaka.

Nakon igračke karijere, oprobao se i u trenerskim vodama. Prvo je bio pomoćni trener nacionalnog tima Crne Gore, da bi nakon toga preuzeo kormilo Partizana, njegovog bivšeg kluba. On je u Humskoj boravio godinu ipo dana i osvojio jedan trofej, Kup Srbije. Nakon klupe ’crnobelih’ preselio se u komšiluk gde je vodio Olimpiju iz Ljubljane, ali kratko.

Kako saznaje MaxBet Sport Milošević će opet u komšiluk, ali ovog puta Bugarsku, gde će preuzeti Levski iz Sofije, klub koji je trenutno na četvrom mestu i bori se sa CSKA 1948 za plej-of Lige konferencije. Inače, Levski je poznat kao jedini klub koji nikada nije ispao u drugu ligu, otkako je uveden ligaški sistem takmičenja, 1937. godine.

Tamo će mu praviti društvo legenda Partizana, Saša Ilić, koji trenutno vodi drugoplasiranu ekipu CSKA iz Sofije. Tako da ćemo gledati derbi okršaj bivših igrača ‘crnobelog’ tabora.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter