3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSEDNIK KOLUBARE OŠTRO: ‘Suzdržavamo se za razliku od zlih jezika! Nekome smeta naš superligaški status!’

Objavljeno: 23.05.23 u 23:33

Saopštenje kluba iz Lazarevca prenosimo u celosti i bez izmena. 

Fudbalski klub Kolubara bi se najradije suzdržao od komentarisanja prvostepenog disciplinskog organa, poput onog što rade pojedini zli jezici i naši oponenti na sportskom terenu, kako se naš stav ne bi protumačio kao pritisak na drugostepenu komisiju.

Međutim, doneta odluka je pravni nonsens s obzirom na to da je UEFA polemisala o MOGUĆOJ zloupotrebi, a nepovoljna odluka po FK Kolubara je doneta i usled nedostatka dokaza. Dakle, prvostepeni organ je izrekao kaznu bez ikakvog obrazloženja.

Nekome očigledno smeta naš status Superligaša, a šteta se nanosi kako našem gradu, tako i momcima koji su pošteno znojili dres Kolubare cele sezone. Žalbu ćemo uložiti uz nadu da će se pravna odluka preinačiti i biti pravedno donesena.

Predsednik FK Kolubara,
Dragiša Urošević.

6
14

3 Komentara

  1. Kolumbaru niko nije izbacio iz lige.U pitanju je klasična zamena teza.UEFA je istraživala 2 njihove sumnjive utakmice i donela zaključak da su nameštene.Obzirom da su 2 utakmice u pitanju tj. ponovljeno delo dat je predlog FSS da budu kažnjeni oduzimanjem od 9 do 20 bodova.Dakle FSS Kolumbari izriče najmanju kaznu i oduzima samo 9 bodova.Izbacivanje iz lige i oduzimanje bodova nisu ista stvar.E sad-što je Kolumbara osvojila samo 1 bod iz 6 utakmica u Plej-ofu i ima da ispadne to je njihov problem.Što se tiče Spartaka i Mladosti UEFA nije tražila kaznu jer se prekršaj desio samo po jednom za šta UEFA najčešće progleda kroz prste.Nemojte mešati babe i žabe-Kolumbara je najveća bruka fudbalske Srbije i rupa za pranje novca lokalnih moćnika.U treću ligu sa njima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Podrska za Kolubaru.. Ako treba Kolubara da se izbaci onda mora Nis Javor Spartak Radnik .Nema ko nije namestio i ro u vise utakmica..Sramno je ako samo bude Kolubara uzbacena..FSS MAFIJA mora da sacuva Lazovica i Tonceva i njihove klubove

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter