0
Košarka

FOTO: twitter/@nuggets

OTAC MAJKLA PORTERA DŽUNIORA O JOKIĆU: „Nikola je imao neverovatan uticaj na mog sina i ostale mlade igrače“!

Objavljeno: 23.05.23 u 16:50

„Jokić vredi mnogo više od supermax ugovora“

Košarkaši Denvera savladali su Los Anđeles Lejkerse 113:111 u četvrtoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije i tako se plasirali u veliko finale. Junak trijumfa bio je ponovo neverovatni Nikola Jokić, koji je upisao 30 poena, 14 skokova, 13 asistencija i 3 blokade.

To je bio njegov 8. tripl-dabl u ovogodišnjem plej-ofu, čime je oborio rekord koji je više od 50 godina držao Vilt Čemberlejn. Srpski centar je dobio laskavo priznanje MVP finala konferencije, nakon što je beležio prosečno 28 poena, 15 skokova i 12 asistencija.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

O tome, koliki je uticaj Jokić imao na ostale momke u timu svedoči i izjava Majkla Portera Seniora, oca Majkla Portera Džuniora.

Biti oko Nikole Jokića svakog dana je bilo instrumentalno! On je snažno uticao ne samo na mog sina, već na sve mlade momke u svlačionici. Vredniji je od tog supermaks ugovora, to je testament njegovom sjajnom odgajanju! Jokićevi roditelji mora da su ponosni.

 

 

Popularni MPJ je u ovoj seriji bio odličan i dao je doprinos sa 15 poena, 9 skokova i 3 asistencije po utakmici. Šutirao je 42% za tri. Nagetsi u finalu čekaju pobednika između Majamija i Bostona. Hit vodi 3-0 u seriji i večeras ima priliku da „pomete“ Seltikse.

5
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter