0
Tenis

Tennis-WTA 250 Serbia Ladies Open 2021 Olga Danilovic v Kamilla Rakhimova (RUS) Beograd, 18.05.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

OLGA DANILOVIĆ USPEŠNO KORAČA KA ROLAN GAROSU: Srpska teniserka nastavila pobednički niz, još dva meča do glavnog žreba!

Objavljeno: 23.05.23 u 21:23

Odlično je igrala.

Srpska teniserka Olga Danilović savladala je Amerikanku Heder Votson sa 2:0 (6:4, 6:3) u prvom kolu kvalifikacija za Rolan Garos. Meč je trajao nešto više od 80 minuta, a Olga je nastavila pobednički niz i na WTA turu, nakon što je nedavno osvojila ITF turnir u Madridu.

Iako je srpska teniserka u meču sa Votson prva izgubila brejk, kada je bilo 3:2, odmah je uzvratila. Isti scenario videli smo i u naredna dva gme,a gde su teniserke napravile po još jedan brejk. Odlučujući udarac protivnici, Danilovićeva je zadala u poslednjem gemu prvog seta, kada je osvojila brejk sa nulom i povela sa 1:0.

Srpkinja je u drugom setu napravila brejk na 3:1, a iako je protivnica smanjila na 2:3, Olga je bila sigurna i u narendom gemu za 2:4. Do kraja seta i meča, čuvala je svoj servis i zasluženo slavila.

Da bi stigla do glavnog žreba Rolan Garosa, Olga će morati da pobedi i u naredna dva meča.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter