0
Evroliga

Nikola Milutinov Serbia - Italy, FIBA Eurobasket 2022, Evropsko prvenstvo u kosarci, round of 16, Srbija - Italija 11.9.2022. Berlin, Germany photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NIKOLA MILUTINOV BLIZU CRVENO-BELIH: Srpski centar je spremam za povratak u Evroligu!

Objavljeno: 23.05.23 u 19:14

Deluje da je situacija znatno jasnija ove godine.

Kako se završila još jedna evroligaška sezona, mnogi klubovi su već uveliko počeli sa sklapanjem timova za pohod na narednu titulu, a jedan od najtraženijih slobodnih agenata biće srpski centar Nikola Milutinov. On je proteklih godina nastupao za CSKA, a pošto je jasno da se oni ni onaredne sezone neće naći u Evroligi, očekivano je da Milutinova gledamo u nekom drugom klubu.

Srbinu na leto ističe ugovor sa Moskovljanima, a prema najavama mnogih medija, on bi mogao da se vrati u Olimpijakos. Te navode preneo je poznati portal Jurohups, uz napomenu da je Srbin ponuđen i Virtusu iz Bolonje, koji je za sada neodlučan.

Tokom svoje karijere, Milutinov je nastupao u Olimpijakosu, gde je pokazao da je jedan od najboljih centara Evrope, što ga je kasnije dovelo i u CSKA.

Za očekivati je da se Milutinov više neće zadržavati u CSKA, već da će potražiti angažman u Evroligi, a nema sumnje da će mnoštvo timova stati u red za njegov transfer.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter