0
Ostali sportovi

FOTO: SZS

MILIJAŠ DOMAĆIN HUMANITARNOG TURNIRA: Trojke za Manojloviće u Zemunu! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.23 u 23:20

Još jedna sjajna akcija!

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizovala je još jednu Trojku iz bloka u Zemunu u nedelju 21. maja 2023. godine na terenima KK Mladost. Događaj je trajao u periodu između 17 i 20 časova. Ovo je prva Trojka iz bloka organizovana ove godine, a deveta organizovana u Zemunu.

Domaćin ovogodišnjeg humanitarnog turnira bio je rođeni Zemunac, naš proslavljeni reprezentativac i bivši kapiten Crvene zvezde – Nenad Milijaš.

FOTO: SZS

Pored brzog šutiranja trojki, na događaju je obezbeđen i kutak za decu u kojem su deca mogla da igraju stoni fudbal, da se druže sa maskotom turnira, a bilo je organizovano i crtanje po licu koje je posebno privuklo pažnju najmlađih. Takođe, sestre Simović su dodatno ulepšale ovaj događaj svojim predivnim glasom.

U šutu za 3 poena učestvoralo je 105 takmičara, a u šutu sa pola terena 45 učesnika. Prva tri mesta u šutu za tri poena poneli su:

1. Lav Jovanović
2. Milan Stašević
3. Miloš Adamović

Na ovogodišnjem turniru prikupljeno je 127.820 dinara i 45€ od takmičara i okupljenih i 397.520 dinara preko uplata sponzora, a to su Camfora S, Instal elektro d.o.o , Restoran Matijaš, Pan Lift, Riblji restoran Radecki, Unija studenata, Zemunski roštilj, G.R.A.M. Servis Jugović, Brgud Gradnja plus d.o.o , Domaća trpeza S, Auto centar Biber, Nebojša Arsić, Cafe Status, Amelie Cafe, Branislav Sasić, Satwork, Riznica, Roštilj Kale, Boris Čelebić.

Prikupljen novac sa turnira organizacija će usmeriti za pomoć sedmočlanoj porodici Manojlović iz srpske sredine Goraždevac na Kosovu i Metohiji.

Prva Trojka iz bloka organizovana je 2012. godine, a misao ovog projekta je prikupljanje novčanih sredstva za ugrožene porodice kroz turnir u brzom šutiranju trojki. Projekat okuplja mlade i entuzijazstične ljude, koji kroz sport i zabavu pomažu one kojima je pomoć najpotrebnija.

Trojke se šutiraju u gradovima širom naše zemlje, ali i dijaspore. Zahvaljujući ovom projektu od 2012. godine do sada je prikupljeno ukupno 1.967.261 evra, a samo prošle godine prikupljeno je 670.528 evra.

Humanitarna organizacija Srbi za Srbe se zahvaljuje sponzorima i donatorima, domaćinu Nenadu Milijašu, sestrama Simović i svim ljudima dobre volje bez kojih nijedna Trojka iz bloka ne bi bila moguća.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter