0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MIJOVIĆ: ‘Osećam stid i sramotu! Izvinjavam se svima koji godinu dana ne dolaze zbog toga kako izgledamo na terenu!’ (FOTO)

Objavljeno: 23.05.23 u 23:50

Zvezda je ponizila crnogorskog velikana!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Budućnosti u drugom polufinalnom meču Admiral bet ABA lige rezultatom 56:97. Aktuelni šampion Srbije i regiona je tako obezbedio novo finale prestižnog takmičenja, gde će odmeriti snage sa boljim iz duela Partizan – Cedevita Olimpija. 

Nakon nešto boljeg starta Budućnosti, Zvezda se brzo pribrala, stigla je do izjednačenja u prvoj deonici, dok je u nastavku meča, potpuno kontrolisala igru i dominantno slavila.

Nakon utakmice novinarima se obratio šef stručnog štaba tima iz Podgorice, Petar Mijović. 

– Pre nego što iznesem bilo šta vezano za analizu utakmice večeras, izneću jedan svoj lični osećaj… Osećam stid i sramotu u odnosu na sve što smo prikazali u ova dva meča. Pokušao sam od svlačionice dovde nađem prikladniji termin, ali nisam to uspeo. Želim da se izvinim ne svima koji su došli, nego svima koji godinu dana ne dolaze zbog načina na koji mi izgledamo od početka sezone. Onog momenta kad to udari na kvaliteta, kad je naspram nas ozbiljan kvalitet, on se predoči u ozbiljnu razliku u konačnom skoru. Do sada nije bilo 40, bilo je blizu, ali nismo igrali protiv ovakvog protivnika koji kazni i da nas „peške“ dobije s ovom razlikom – kazao je Mijović i nastavio: 

– Neću da pričam o njihovom kvalitetu, pričao sam o tome. Ne želim da pričam o budžetima, jer ovo što se desilo u Beogradu, što se desilo večeras kao odgovor na ono u Beogradu, nema veze s budžetima, ni sa evroligaškim potencijalom i kvalitetom, onim što nemamo. Ovo ima veze sa samopoštovanjem. Mislim da smo pokazali prevashodno prema sebi jedno odsustvo ponašanja, pokazavši ga prema sebi, pokazali smo ga prema kompletnoj organizaciji koja nas je delegirala da neke poslove radimo i ja i svi ljudi koji su izvedeni danas i u prošloj utakmici na teren. Odsustvo respekta prema ljudima koji dolaze, koji pokušavaju da veruju da je ova ekipa bila kadra da uradi nešto više od samog učešća u polufinalu plej-ofa. Mi smo, ponavljam, razočarali sami sebe, organizaciju, razočarali navijače i da se vratim na sami početak, sve to skupa kod mene lično izaziva jedno ozbiljno prisustvo stida i sramote. Tu sam za sve što vas interesuje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter