0
Fudbal

FOTO: FSS

LUKOVIĆ PRED MEČ ODLUKE: „Gledamo samo sebe i verujemo u pozitivan ishod“!

Objavljeno: 23.05.23 u 16:20

Naši kadeti sutra igraju poslednji meč grupne faze Evropskog prvenstva

Kadetska reprezentacija Srbije sutra od 17 časova igra treći meč grupne faze protiv Španije. S obzirom na rezultate iz prva dva meča, situacija je takva da i dalje svi imaju šanse da se nađu u četvrtfinalu.

Selektor naše reprezentacije, Aleksandar Luković, izneo je svoja očekivanja uoči meča odluke. On je pohvalio igru Španaca i rekao da je napravljena posebna analiza sutrašnjeg meča.

Verujem da je ekipa spremna za sutrašnji meč protiv Španije. Ova dva dana smo iskoristili da se se momci oporave i odmore posle utakmice i pobede protiv Italije. Momci su sada u boljem momentu nego posle prvog meča protiv Slovenije i danas ćemo odraditi poslednji trening pred ovaj susret, gde ćemo pripremati taktičke varijante koje bi mogle da nam pomognu da sutra odigramo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu.

 

 

Odradili smo analizu Španaca, neću ništa novo reći, radi se o izuzetno kvalitetnoj selekciji, koja ima jasnu i ofanzivnu i defanzivnu strukturu, kao i veliki individualni kvalitet. Verujem u naše momke, verujem u ono što radimo i pripremićemo utakmicu na najbolji mogući način – rekao je Luković.

I dalje je sve otvoreno. Ipak, Luković ističe da njegovi momci gledaju samo sebe i da sudbinu drže u svojim rukama.

Tako je, apsolutno se slažem, to je bilo jasno od prvog dana. Ali, ponavljam, gledamo samo sebe i da odigramo pravi takmičarski meč, budemo mirni u posedu i na taj način pokušamo da kontrolišemo utakmicu, a opet da budemo dobro defanzivno organizovani kao protiv Italije. Zaista verujem u pozitivan ishod.

 

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter