0
Evropske lige

FOTO: Twitter/Paris Saint-Germain

JUNAJTED KUPUJE U PARIZU: Na pomolu transfer bomba! (FOTO)

Objavljeno: 23.05.23 u 09:50

Ten Hag se ozbiljno pojačava za narednu sezonu.

Mančester junajted ove sezone pod patronatom Erika Ten Haga igra promenljivo. U prvom delu sezone nisu igrali baš sjajno, da bi na početku drugog dela ušli u odličnu formu i beležili dobre rezultate. Trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa 69 bodova, a za vratom im diše Liverpul koji ima tri manje, ali i utakmicu više. Timu sa ’teatra snova’ ostali su susreti sa Čelsijem 25.05 i sa Fulamom tri dana kasnije.

Takođe, igraju i finale FA Kupa sa gradskim rivalom Mančester sitijem. Junajted će najverovatnije igrati Ligu šampiona, a i sigurno će napasti Premijer ligu koju čitavu deceniju nisu osvojili. Kako prenosi francsuki list čelnici engleskog kluba pregovaraju sa Parižanima oko transfera Brazlica Nejmara u njihove redove.

FOTO: Paris Saint-Germain/Twitter

On je u PSŽ stigao pre šest godina iz Barselone za 222 miliona evra. Brazilski fudbaler je navodno nezadovoljan statusom u pariskom klubu i želi da ga napusti na kraju sezone. On ima ugovor sa PSŽ-om do juna 2027. godine. Ekip ističe da fudbaler Mančester junajteda Kazemiro nagovara Nejmara da nastavi karijeru u engleskom klubu, koji će naredne sezone igrati u Ligi šampiona.

Francuski mediji navode da menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag želi da dovede Nejmara na pozajmicu do kraja sezone, ali rukovodstvo PSŽa insistira da tokom leta proda Brazilca i da se na taj način reši njegove velike plate. Ove sezobe  odigrao 29 utakmica i postigao je 18 golova.

 

2
3

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter