4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ: ‘Igrali smo maksimalno bez obzira na razliku! Liga koja hoće da bude ozbiljna mora da ima svoj kalendar!’ (FOTO)

Objavljeno: 23.05.23 u 22:50

Rutinski trijumf crveno-belih!

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Budućnosti u drugom meču polufinala AdmiralBet ABA lige rezultatom 56:97 i na taj način su obezbedili finale regionalnog takmičenja. Nakon nešto boljeg starta Budućnosti, Zvezda se brzo pribrala, stigla je do izjednačenja u prvoj deonici, dok je u nastavku meča, potpuno kontrolisala igru i dominantno slavila.

Po završetku meča novinarima se na konferenciji obratio šef struke gostujućeg sastava, Duško Ivanović. 

– Sad ću vam reći jednu stvar. Sa gledišta moje ekipe, a ne Budućnosti, to mora on da kaže. Mi smo bez obzira na razliku igrali maksimalno skoncentrisano, time smo pokazali respekt prema Budućnosti. Reći ću zašto. Ja sam kao igrač počeo od najmanje lige, a igrao sam Evroligu. Imao sam priliku da igramo protiv velikih igrača i onda oni igraju 50 ili 30 odsto i dobiju nas 15 razlike . Ali posle svake te utakmice nisam mogao da imam poštovanje prema tim igračima. Onda smo igrali sa najboljima, dođu nas i dobiju 40 razlike, ja sam ih poštovao. Svaka čast. To je bio naš pristup večeras, u svakom momentu smo igrali 100 odsto.

Na pitanje o terminima ABA lige Ivanović je poručio:

– Meni je čudno i nejasno. Jedna liga koja hoće da bude ozbiljna mora da ima kalendar na početku sezone i da se tačno zna kad se i šta igra. Ovde se sve pomera, stvar dogovora, valjda tako funkcioniše. Meni je čudno, ali ‘ajde… – istakao je trener crveno-belih, koji se potom osvrnuo na nedostatke i prednosti nove pauze zbog kašnjenja druge polufinalne serije:

– Kad se ima  jedna pauza, kad nema utakmcia kao što smo imali u Evroligi, to može biti i pozitivno i negativno, dok se oporave to je pozitivno, a negativno je da se izgubi ritam. Ali dobro, pokušaćemo da gledamo sa pozitivne strane – zaključio je iskusni stručnjak.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

 

8
5

4 Komentara

  1. Dobro mi znamo da vi znate da mi znamo da vi nemate nikakvih sansi protiv Partizana! Jer, jer…, niste vi Real, vi ste bez imena i bez adrese,ez ulice i bez broja(videti ovu lepu pesmu koja na vas podeca! https://www.youtube.com/watch?v=RGtTVjv1xXg ) Vi ste jedan mali cergin kombi cirkusanata! Lako cemo mi sa vama, nadam se da cemo imati makar cetiri dana nakon zadnjeg meca sa CO pre vas. Drzite se dobro,uzivajte u snovima dok ih imate! Dosao je kraj vasoj bezprimernoj cergarskoj igri i ucenama!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovi iz Cerge nikako da se oslobode kompleksa i da shvate da u oni rano ispali iz elitnog takmicenja i mogli su da odmah igraju plejof ABA Lige. Jedan drugi tim je znatno duze trajao u Evroligi i nije mogao igrati u ABA. Koji vi imate problem, ganci? Jeste li normalni i umete li shatiti stvari objektivno a ne gledajuci kako da suparniku nanesete problem za vasu korist? Stvarno ste nerazumni i iskompleksirani do Podgorice, ahaha!! Valjda zbog lakog patosiranja cg prijatelja i dugogodisnjih podanika umisljate da bi sada kao u formi smo, sad ih lakse tukli…!? E, pa, mastanju vasem nema kraja sve dok vas mi ne sretnemo negde tamo u Starku! Onda ce leteti vase perje u nebo, Novi Bgd ce stvarno pobeleti od njega!
    Nego, sad malo odmorite, mi cemo direktno na vas iz Ljubljane! I necemo biti nikakva vasa buducnost, bicemo vasa nocna mora!

    0
    0
    Odgovori
  3. Niste ušli medju 8 , imali ste vremena da se odmorite i uigrate, tako da sad Partizan nema šanse da dobije bar jednu utakmicu protiv vas.

    0
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter