0
Evropske lige

FOTO: Twitter/ Manchester City

GVARDIOLA NAKON OSVAJANJE TREĆE UZASTOPNE PREMIJER LIGE: ’Uradili smo nešto izuzetno, ali..!

Objavljeno: 23.05.23 u 10:15

Španac nije skorz zadovoljan.

Duga sezona u Engleskoj je skoro pa gotova. Nakon duge borbe, kaznena ekspedicija Pepa Gvardiola je ipak na kraju uspela da pored fenomenalnih partija fudbalera Arsenala osvoje svoju treću uzastopnu titulu. Mančester siti se nalazi na prvom mestu na tabeli Premijer lige sa 88 bodova uz meč manje, dok je tim Mikela Artete drugi sa 81.

Takođe, 10. juna u Istanbulu igrati će sa Interom u finalu Lige šampiona, a sedam dana ranije očekuje ih i finale FA kupa sa ekipom Mančester junajteda na stadionu ‘Vembli‘ u Londonu. Trener ‘građanaPep Gvardiola je rekao da sezona nije potpuna ako se ne osvoji Liga šampiona.

-Imam osećaj da smo uradili nešto izuzetno. Ljudi znaju koliko je to izuzetno. Ali da bismo se smatrali jednim od najvećih moramo da osvojimo Ligu šampiona, inače sezona ne bi bila potpuna. Može da bude nepravedno da morate da osvojite LŠ da biste dobiili priznanje i vrednost onome što ste uradili, ali mi to moramo da prihvatimo. – istakao je čuveni Španac.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter