0
Domaći fudbal

FOTO: AdmiralBet

CRVENO-BELI NAPADAJU NOVO FINALE: Prva meč lopta za košarkaše Zvezde!

Objavljeno: 23.05.23 u 13:33

Košarkaši Partizana su sinoć ubedljivo savladali ekipu SC Derbija, čime su kompletirali veliki preokret u četvrtfinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige i obezbedili mesto u polufinalu, gde ih čeka Cedevita Olimpija.

Drugi polufinalni par čine ekipe Budućnosti i Crvene zvezde, koje se večeras od 20 časova sastaju u drugom meču polufinalne serije.

Prvi susret je pripao Crveno-belima, koji su demolirali Podgoričane sa 93:55, a predvodili su ih Petrušev sa 17 i Bentil sa 14 poena, uz 11 poena Kampaca i Mitrovića, koji je upisao i 10 skokova. Sa druge strane, Erik Grin je bio jedini igrač sa dvocifrenim poenterskim učinkom sa 13 poena, dok su Atić i O’Brajan dodali po 9 poena. Sigurno je da je košarkašima Budućnosti povređen ponos i da će sve učiniti večeras kako bi vratili seriju u Beograd, ali za tako nešto izabranici Petra Mijovića moraju da podignu igru na viši nivo i pruže mnogo bolje individualne partije.

AdmiralBet je već spremio sjajnu ponudu za poene igrača uoči večerašnjeg duela, a svi ljubitelji sportskog klađenja mogu da računaju na 20% freebet bonusa od svakog uplaćenog tiketa koja sadrži poene za 5 ili više abaligaških igrača. Ova promocija je dostupna svim igračima koji imaju otvoren korisnički nalog na AdmiralBet.rs. Za registraciju je potrebno izdvojiti svega nekoliko minuta i može se kompletirati na ovom linku ili putem AdmiralBet Android ili iOS aplikacije. Sve novoregistrovane igrače očekuje 2000 dinara Bonusa dobrodošlice, bez depozita, dok prva uplata depozita sa sobom povlači i 100% bonusa u visini do 40.000 dinara.

Takođe, od maja svi AdmiralBet igrači imaju priliku da pristupe Klubu izuzetnih igrača i postanu deo kluba koji uvek pobeđuje. U ovoj promociji sve aktivne igrače svakog meseca očekuju sjajne pogodnosti, zavisno od njihovog učinka u mesecu koji je prethodio, dok ljubitelji igara za stolom od sada mogu da uživaju i u Texas Hold’em online pokeru protiv pravih igrača.

Šta mislite, može li Crvena zvezda večeras da se iz Morače plasira u osmo uzastopno finale regionalne košarkaške lige?

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter