1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BORJAN: ‘Pozivam navijače da pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice!’

Objavljeno: 23.05.23 u 22:20

Kapiten priželjkuje pune tribine!

Pred fudbalerima Crvene zvezde je izazov osvajanja Kupa Srbije, a finalna utakmica protiv ekipe Čukaričkog se igra u četvrtak od 21 čas, dok će 28. maja crveno-beli proslaviti 34. titulu na stadionu „Rajko Mitić“.

Kapiten crveno-belih, Milan Borjan, siguran je u sjajnu podršku sa tribina na preostala dva meča do kraja sezone.

FOTO: STARSPORT

 

– Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše nejvernije publike. Na teren izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice. Očekuje nas finale kupa, izuzetno bitan meč, kojim bismo zaokružili još jednu istorijsku sezonu. Posle samo tri dana je i poslednje kolo Superlige Srbije, kada ćemo proslaviti 34. titulu, verujem u sjajnoj atmosferi i pred ispunjenom Marakanom– istakao je Milan Borjan.

Navijači Crvene zvezde neretko pokazuju svoju humanost, a kapiten crveno-belih poziva sve zvezdaše da pokažu da imaju veliko srce, učestvuju u akciji kluba i obezbede barjake od čije će prodaje deo novca biti doniran za infuzomate.

– Ulaz je besplatan, nadamo se i lepom vremenu, kako bi navijači mogli u potpunosti da uživaju. Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku Marakane kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice – zaključio je Borjan.

3
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter