1
Evropske lige

FOTO: twitter/@gnkdinamo

TAMO SE BRINE O BUDUĆNOSTI KLUBA: Dinamo potpisuje najvećeg hrvatskog talenta i to za koju sumu!

Objavljeno: 22.05.23 u 13:57

Žele ga u svojim redovima!

Dinamo Zagreb, kao i generalno fudbal u Hrvatskoj u ekspanziji su poslednjih godina. Cene transfera kod njih su mnogo veće nego primera radi u Srbiji, pa neretko možemo da vidimo višemilionske transfere unutar šampiona. Jedan veliki transfer se sprema, a kako prenose hrvatski mediji, reč je o supertalentovanom Lukasu Kačavendi. Mladi vezista igra za Lokomotivu, a Dinamo je izuzetno zainteresovan da ga dovede u svoje redove.

Kluba sa Maksimira će najverovatnije platiti odštetu od oko tri miliona evra, što će biti zaista veliki novac, kada govorimo o transferima iz kluba u klub u tamošnjem šampionatu. Kačavenda je 2003. godište i nema sumnje da je pred njim blistava karijera.

1
0

1 Komentara

  1. Kacavende su Srbi,pa bi FSS mogao da neke stvari ispita…..! Talentovan je decko, nema zbora,a trebalo bi nastaviti sa lepom praksom da srpski sinovi igraju za Srbiju!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter