0
Košarka

from left Sergio Llull, Petr Cornelie, Adam Hanga, Alberto Abalde, Vincent Poirier, Walter Tavares and Dzanan Musa during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Real Madrid at Aleksandar Nikolic Hall on January 10, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

ŠPANCI SU GOSPODARI KOŠARKE: Postoji li nešto čega nisu aktuelni šampioni!?

Objavljeno: 22.05.23 u 10:11

Nije slučajno.

Real Madrid bio bolji u finalu protiv Olimpijakosa rezultatom 79:78 i tako jedanaesti put slavio u kontinentalnom takmičenju. Ono što možemo da kažemo da pobeđivanje više nije slučajnost, i da Španci vladaju košarkom.

Španija je aktuelni prvak Evrope, prvak cele planete, španski klub je prvak Evrolige, i Evroliginog Next Gen turnira, takođe su prvaci kontinenta u uzrastu do 20 i 18 godina, a na to je i tim sa Kanra osvojio ovogodišnji Evrokup. Prosto nestvarno.

Uglavnom su do trofeja dolazili nestvarnim pobedama i preokretima, a koliko su mentalno jaki govori činjenica da se real vratio od 0:2 protiv beogradskog Partizana.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter